Betingelser

 • Vores betingelser:

  Hvad kan lejes?

  Hylde Deluxe og Hylde Deluxe Kids tilbyder flere forskellige muligheder for at leje plads hos os.

  Kombi stande eller hylde stande.

  2 Uger 199,00,-
  4 Uger 299,00,-

  Aflåste glas montre

  99,00,- pr. uge pr. hylde

  Guld plads/ gulvplads ved indgangen

  199,- pr. uge

  Gulv plads (Eks. 1 m2.)

  49,00 kr. pr. uge

  Priserne er inkl. moms

  En stand kan lejes ved henvendelse i vores butik. På facebook: Hylde Deluxe. Samt via vores hjemmeside. (www.hyldedeluxe.dk) Det er også muligt at ringe på 69 28 20 00.

  Udover standlejen beregner vi os 15% i kommission, for at sælge dine varer.

  Lejen betales forud når du booker i butikken, på facebook gennem hjemmesiden eller på tlf.

  Når du har booket din stand, kan du sætte dine varer op 1 time før lukketid, dagen før lejeperioden begynder.

  Mandag – fredag kl. 16.00 – 17.00
  Lørdag/søndag kl. 14 – 15

  Du kan også gøre det på din første leje dag, i løbet af åbningstiden.
  Mandag – fredag kl. 10.00 – 17.00
  Lørdag/søndag kl. 10.00 – 16.00

 • Opsætning på din stand.

   

  Det er helt op til dig, hvor mange eller få varer, du ønsker at fremvise på din stand og du må fylde op med nye varer, efterhånden som de bliver solgt, lige så tit du har lyst til.
  Det er vigtigt at du er opmærksom på, KUN at placere varer på din egen stand og ikke i gangarealer eller andre steder. Varer der er placeret uden for standen, kan blive fjernet uden varsel.
  Du skal være opmærksom på, at din stand som udgangspunkt, er forbeholdt salg af brugte ting og sager. Du må selvfølgelig godt sælge et fejlkøb eller en gave, som du aldrig har taget i brug o.l. Men der må ikke drives forretning med nye ting fra standen. Er du i tvivl så spørg en ekstra gang.
  Du må for eksempel ikke sælge fødevarer, ulovlige kopivarer, tobak og alkohol, våben eller fyrværkeri, pornografisk materiale eller andet der kan virke anstødeligt på de besøgende.
  Vi forbeholder os ret til at fjerne ikke tilladte eller upassende varer fra standen.
  Det er vigtigt at du altid tjekker at dine ting er forsynet med korrekt pris og stregkode.
  Varer der findes uden prismærkning, vil blive sat til side i hittegods afdelingen. Disse ting opbevares maksimalt 14 dage, hvorefter de gives til velgørenhed eller bortskaffes.
  Din stand er indrettet således at du selv kan vælge om du vil sælge tøj, ting og sager eller begge dele. Vælger du at sælge tøj fra din stand, lægger vi gratis bøjler og str. anmærkning til rådighed.

   

  Standen

  Der må kun placeres varer på din egen stand og ikke andre steder i hallen, uden forudgående aftale med personalet i Hylde Deluxe.
  Dine varer må kun påsættes Hylde Deluxe prismærker, som forsynes med en kort beskrivelse af varen samt din pris. Vi accepterer ikke andre prismærker. Hvis du vil ændre prisen på en vare, skal du fjerne det gamle prismærke og påsætte et nyt prismærke. Kassen accepterer ikke udtværede eller omskrevne prismærker.

  Reklamer som f.eks. visitkort og brochurer må ikke forefindes på standen og vil blive fjernet og destrueret.

  Der må ikke handles internt mellem kunderne, al handel SKAL foregå via kassen.

   Det er ikke tilladt at ændre på standens udformning.

  Hylde Deluxe personale har desuden ret til at afvise eller bortskaffe varer, som vurderes skadelige for butikkens standard, som f.eks. beskidte, ildelugtende eller uhygiejniske varer.

   

  Udsalg på din stand

  Du kan vælge at holde udsalg på din stand. Du skal i så fald orientere personalet, der vil udlevere et udsalgs-skilt som du hænger på din stand.
  Du kan vælge at give 25% – 50% eller 75% rabat. Dette registreres i vores kasse system.

 • Ansvar

  Du er selv ansvarlig for at holde din stand pæn og ryddelig. Dog kan en service med daglig oprydning tilkøbes. Hylde Deluxe er ikke ansvarlig for stjålne, tabte eller ødelagte varer. De solgte varer er købt som beset og kan ikke returneres eller reklameres over.

  Hvis en ting bliver ødelagt, så er den købt. Hvis en besøgende ved et uheld eller på anden vis, kommer til at ødelægge en stanejers vare, skal besøgende købe varen, så standejeren ikke lider nogen tab.

  Sikkerhed for dine varer

  Vores personale er almindelig årvågen overfor butikstyve. Derudover har vi overvågnings system i hele området. Desuden tilbyder vi gratis alarmer til tøj og sager hvor det er muligt at påsætte alarmer, til alt over 50 kr. i udsalg. Ønsker man alarmer til billigere varer koster dette 1. kr. pr uge pr. alarm. Alarmerne må ikke forlade forretningen.
  Hylde Deluxe er ikke erstatnings pligtig over for brand- og vandskade. Dette er normalt dækket af lejers egen indboforsikring.

   

   

  Udbetaling af dit overskud af salget

  Hylde Deluxe udbetaler dit salg for gældende måned 14 dage inde i næste måned.

  Salget for maj bliver udbetalt den 14. juni, salget for juni bliver udbetalt den 14. juli. Osv.

   

  Udløb af lejeperioden

  Ved lejeperiodens udløb, skal lejer selv tømme standen for varer. Dog kan dettte gøres af Hylde Deluxe medarbejdere mod betaling.
  Personalet har ret til at kontrollere dine varer, inden de tages ud af salgslokalet.
  Du skal fremvise billede ID samt den originale lejekontrakt.
  Din stand skal være tømt senest en time inden lukketid på lejeperiodens sidste dag. dvs. mandag – fredag kl. 16.30. – Lørdag/søndag kl. 14.
  Tømmer du ikke standen rettidig, tømmer Hylde Deluxe`s personale standen mod et gebyr på 100 kr. og genstande opbevares i butikken i 1 uge.
  Er standen ikke tømt rettidigt, vil Hylde Deluxe pakke varerne ned, hvilket koster et administrationsgebyr  på 200 kr. Det koster 50 kr. pr. dag når Hylde Deluxe skal opbevare dine varer. Varerne vil blive opbevaret i en uge, hvorefter det tilfalder Hylde Deluxe.

  Ejendomsret

   

  Sælger står inde for at have uindskrænket ejendomsret og ret til at råde over / sælge varerne på standen.
  Hylde Deluxe forbeholder sig ret til at ændre disse betingelser, samt at udarbejde eventuelle tillæg til disse betingelser.
  Du er altid velkommen til at kontakte Hylde Deluxe´s personale vedrørende dine eventuelle spørgsmål

   

  Sikkerhed, fortrolighed og persondatapolitik

  For at kunne indgå aftale med Hylde Deluxe eller Hylde Deluxe Kids, har vi brug for en række oplysninger som: Navn, adresse, telefonnumre, email, kontonummer m.m. Vi foretager registreringen af dine person oplysninger med det formål at kunne levere vores vare/service til dig. Personoplysningerne registreres hos Hylde Deluxe og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes. Vi opbevarer dine oplysninger strengt fortroligt.