Sol, Sommer eller vinter, kom ind til Hylde Deluxe og se hvad du finder!

Her kan du gøre et fund hver dag, året rundt. Uanset om vejrguderne er med os kan du stadig gå på loppemarked i Midtjyllands største og flotteste indendørs loppehaller.

Elsker du at finde spændende ting og sager, til den rigtige pris, så er Hylde Deluxe det rigtige sted. Vi lover dig en oplevelse udover det sædvanlige når du besøger os på Viborgvej 14 i Skive eller Farvervej 23 i Viborg. Det bliver aldrig kedeligt at besøge Hylde Deluxe, for vi har hele tiden udskiftning og nye spændende ting kommer til hver dag året rundt.

Er Hylde Deluxe et loppemarked eller en genbrugsbutik?

Nogle vælger at kalde os for et loppemarked andre kalder det genbrugsguld eller vintage. Selv kalder vi det bare…for Hylde Deluxe.

Med vores unikke koncept bestemmer du selv om du vil købe eller sælge. Det er op til dig om du vil spare penge eller tjene penge og uanset hvad du vælger gavner du både din pengepung og miljøet. Det er til glæde for alle.

Alt for meget genbrugsguld ligger og fylder i kældre, på lofter eller i garager. Ting som er for gode til bare at blive smidt ud, men som det er svært at finde tid til at sælge. Det kan vi heldigvis hjælpe dig med.

BOOK EN STAND!

Få ryddet op i dine ting og lad andre gøre et loppefund. Der er penge at tjene, og det bliver ikke nemmere.